Parkfeest gaat definitief niet door, volgende editie in juni 2022

Foto: Henny Brandt voor Oosterhout Nieuws

De organisatie van het Parkfeest laat via social media weten dat het festival op 3, 4 en 5 september 2021 definitief niet doorgaat.

Parkfeest 2021 afgelast

Parkfeest: “Helaas moeten we jullie informeren dat Parkfeest Oosterhout op 3, 4 en 5 september niet doorgaat. Er is vanavond (vrijdag red.) aangekondigd dat festivals tot eind september nog steeds onder strikte voorwaarden mogen plaatsvinden. Eén van die voorwaarden is: ‘met een maximum van 750 bezoekers’. Ons prachtige Parkfeest biedt plek aan 6.000 bezoekers per dag. Onze organisatie heeft het afgelopen jaar keihard gewerkt om weer een schitterend Parkfeest te organiseren en jullie, onze fantastische gasten waren klaar om er samen met ons weer een feestje van te maken!”

Nieuwe data 10, 11 en 12 juni 2022

Parkfeest: “Dit is niet het bericht, waar we met zijn allen op gehoopt hadden, maar we zijn blij dat er nu duidelijkheid is en respecteren het besluit van de overheid. Maar wees gerust, want wat in het vat zit verzuurt niet, in 2022 gaan we samen met jullie alsnog de 24e editie van het Parkfeest op 10, 11 & 12 Juni 2022 vieren! Dus reserveer deze datum alvast in je agenda! Achter de schermen zijn we al begonnen met het programma van 2022 en waar mogelijk zullen we het programma zo veel mogelijk doorschuiven.” Zoals eerder aangekondigd ontvangen alle ticketkopers hun geld terug of mogen deze doorschuiven naar de editie van 2022. Uiterlijk 1 september ontvangen alle ticketkopers een e-mail met daarin meer informatie, zo belooft de organisatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen