Op weg naar het Parkfeest: Snelle en de Lieve Jongens Band

Rapper Snelle
Rapper Snelle
Foto: Wouter van de Linde

Op 2, 3 en 4 juni 2023 is het Slotpark hét podium voor de 25ste editie van het Parkfeest Oosterhout. Oosterhout Nieuws licht regelmatig een van de artiesten of acts uit. Deze keer de beurt aan een van de acts van de zaterdag: Snelle & de Lieve Jongens Band.

Rapper Snelle

Lars Bos, alias rapper Snelle, is een harde werker die vastberaden is om te bewijzen dat een Hollandse dorpsjongen (met een hazenlip) ook een (muzikaal) verhaal heeft dat heel Nederland kan inspireren.
 ‘’Doordat ik vrijwel alles relativeer heb ik over alles een – in mijn beleving – interessante mening die ik op authentieke (en soms vergezochte) wijze in mijn liedjes verwerk. Zo geniet ik echt van het knutselen met woorden en het spelen met de manier waarop ik dingen zeg.” Hij houdt het echt: “Mijn plek en perspectief zijn binnen de hiphop niet alledaags maar daardoor juist interessant.’’

Hits, Netflix en meer

Met zijn in 2016 uitgebrachte “Vier EP” en ‘’Bijrijder EP’’ was Snelle’s muziek goed voor ruim 1.300.000 streams en plays op platforms als YouTube en Spotify. Dit werd ook werd gestimuleerd door de steun van relevante hiphop-instanties als bijvoorbeeld Puna, FunX en 101barz. Inmiddels kennen we Snelle als de hitmachine die het nu is. Met hits als Reünie, 17 Miljoen mensen (met Davina Michelle) en Blijven slapen (met Maan) is hij inmiddels doorgebroken tot de top van Nederland. Dit word nog eens onderstreept door zijn aanstelling als jurylid bij the Voice Kids. En dit jaar is hij met zijn ‘Lieve Jongens Band’ te vinden op Parkfeestzaterdag in het Slotpark!

Tickets

Het Parkfeest is opgericht voor goede doelen in Oosterhout. In de ticketshop kun je aangeven naar welk goed doel jouw bijdrage van één euro gaat. Je kunt hier ook alvast consumptiemunten kopen. Tickets voor het Parkfeest zijn te koop via de link onderaan dit artikel. Een Passe-partout (alle dagen toegang) kost € 52,50. Een los ticket voor vrijdag kost € 19,50 en voor de zaterdag € 42,50. Zondag blijft de gratis familiedag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen