Organisatie kijkt tevreden terug op Parkfeest 2023

Foto: Henny Brandt

Kraantje Pappie sluit het de 25e editie af met een feestje en de familie Smits wint 25 jaar gratis entree voor het Parkfeest.

Familiedag Parkfeest

Zondag is altijd de traditionele familiedag tijdens het Parkfeest. Het goede weer deed ook een duit in het zakje, waardoor het gezellig druk was in het Park. Dat begon al vroeg in Slotpark-Oost met de Parkfeestlunch onder muzikale begeleiding van De Pierewaaiers. Oud-bestuurslid Hans van der Grift kreeg hier van burgemeester Buijs een gouden gemeentespeld uitgereikt. Naast de vele picknickbanken bij de speeltuin, was hier ook een podium opgebouwd met optredens van Meneertjes SlodDe & Vos, De Nieuwe Strot Linda Wouters en Montis, Goudsmit & Directie. Die laatste kreeg nog bijval van de Oosterhoutse rapper Extince, die vlak daarvoor nog een optreden had gegeven in Slotpark-West. De Dopegezinde Gemeente sloot het programma in het Slotpark-Oost af, waar ook veel mensen genoten van het speciale bier uit de biertruck.

Slotpark-West

Aan de andere kant van de Slotlaan, in Slotpark-West, trapten MOOS&40S af op podium 2 en op podium 1 was die eer er voor La Buena Vida, die met hun zomerse klanken de dansers van Ritmo Latino spontaan op het podium lieten dansen! Daarna was het de beurt aan Vinzzent, die wel drie keer zijn Dromendans zong, maar die het publiek wel kon verleiden om alle keren lekker mee te zingen. Ook aan de wat jongere bezoekers was gedacht met optredens van Blackbird en Meau, waar heel wat jongeren speciaal voor naar het Park waren gekomen. Voor de iets oudere jeugd waren het onder andere Extince en Roberto Jacketti & De Scooters.

Kraantje Pappie

De avond werd ingeluid met de muziek van Ciao Lucifer waarna de uitreiking van de cheque voor 25 jaar gratis entree werd uitgereikt aan de familie Smits. Na het zeer goede optreden van Pineapple Madness was het uiteindelijk Kraantje Pappie die de 25e editie van het Parkfeest mocht afsluiten. Zonder confetti, slingers en vuurwerk dit keer, maar dat mocht de pret niet drukken. Het Parkfeest was nog lang niet moe en zong hard mee net de bekende hiphopper. Ook de organisatie kijkt tevreden terug op een zonovergoten editie van het festival. Volgend jaar is het Parkfeest op 24, 25 en 26 mei 2024. Dat kan dus alvast in de agenda!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen