Laatste inschrijvingen Van Mossel Opel KaaienLoop

Foto: St. Kaaienloop

Op 18 september staat de 18e editie van de Van Mossel Opel KaaienLoop op het programma. Je kunt je nog opgeven!

Van Mossel Opel KaaienLoop

Vanwege maatregelen is het aantal deelnemers aan de KaaienLoop dit jaar gemaximaliseerd op 750, als totaal over alle afstanden. Vele lopers hebben de mogelijkheid reeds aangegrepenen en zich met hun inschrijving verzekerd van deelname. Er zijn nog steeds startplekken beschikbaar dus het inschrijven is nog mogelijk. Let op! Dit kan alleen vooraf en digitaal, inschrijven ter plaatse is dit jaar niet mogelijk!

Programma

Op het programma staan onderdelen voor alle leeftijden en niveaus van lopen, van de beginnende recreant tot de wedstrijdloper. Om 17.15 uur starten de allerkleinsten met hun ronde van 550 meter door het park. De ouders mogen de kinderen begeleiden zolang ze de overige lopers niet hinderen in hun sportprestatie. Daarna vertrekken om 17.30 uur de kinderen voor grote ronde door het park van 1 KM. De jeugd mag dit jaar starten tegelijk met de 5 KM wedstrijd om 18.15 uur. Ze lopen 1 ronde door het centrum van 2,5 KM, de 5 KM legt die ronde 2 keer af. De dag wordt afgesloten om 19.00 uur met de 10 KM wedstrijd. Alle onderdelen starten op de Heuvel en op de Markt is een waterpost ingericht.

Steun Inloophuis Poppy’s

De Kaaise Mijl staat dit jaar niet op het programma, waarschijnlijk keert deze volgend jaar wel weer terug. Alle lopers steunen met hun deelname het goede doel. Dat is dit jaar weer inloophuis Poppy’s. Het inloophuis biedt een ontspannen ontmoetingsplaats voor mensen die geraakt zijn door kanker en hun naasten. De KaaienLoop draagt deze organisatie een warm hart toe en stelt hen met een financiële gift in staat meer mensen te bereiken en ondersteunen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden