Gouden gemeentespeld voor Marie Louise Spangenberg

Foto: Gemeente Oosterhout

Locoburgemeester Clèmens Piena heeft donderdagavond Marie Louise Spangenberg een gouden gemeentespeld mogen opspelden.

Marie Louise Spangenberg

In april 2008 werd Marie Louise Spangenberg bestuurslid van OTC De Warande en in 2013 werd zij voorzitter. Maar ook al eerder – vanaf het begin van haar lidmaatschap in december 2000 – zette zij zich actief in voor de vereniging en nam zij deel in vele werkgroepen en commissies. Onder haar bezielende leiding als voorzitter heeft OTC De Warande zich ontwikkeld tot een inspirerende, financieel gezonde en toekomstbestendige club, die een gastvrij en warm onthaal biedt aan elk lid, maar ook aan bezoekers, potentiële leden en andere belanghebbenden. Daarbij is ze zelf altijd bereid om de handen uit de mouwen te steken om mensen welkom te heten, een open dag te organiseren, tafels schoon te maken of om een extra bardienst te draaien.

OTC De Warande

Marie Louise Spangenberg is ook altijd bereid om nieuwe initiatieven van bijvoorbeeld de KNLTB te omarmen en werkt daarbij nauw samen met de regionale vertegenwoordigers van de bond. Zo heeft zij met veel enthousiasme de Zomerchallenge en samen met haar bestuur Old Stars tennis (geschikt voor ouderen vanaf 60 jaar die op gezonde manier (weer) willen bewegen op de tennisbaan) opgepakt. Daarnaast is OTC De Warande onder haar leiding ook nauw samen gaan werken met Vitasports, dat naast tennistrainingen, ook fysiotherapie en Fit4Tennis aanbiedt, een leuke, interactieve en betrouwbare manier om aan tennisfitheid te werken.

Warande Sportgebied

Als bestuurslid zet zij zich tot op de dag van vandaag extra in om het Warande sport cluster mede vorm te geven. Met als doel verschillende vormen van samenwerking in het Warande sportgebied te onderzoeken en te implementeren. Een voorbeeld hiervan is de organisatie van een gemeenschappelijke open dag. En door een constructieve gesprekspartner te zijn van het gemeentebestuur en de ambtelijke staf. Met deze activiteiten heeft Marie Louise Spangenberg zich zeer verdienstelijk gemaakt voor de Oosterhoutse samenleving. Het gemeentebestuur is haar daar dankbaar voor en heeft besloten om aan Marie Louise Spangenberg de gouden gemeentespeld toe te kennen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen