VV Oosterhout geeft gelijkspel tegen Uno Animo uit handen

Foto: Ad Looijmans / VV Oosterhout

VV Oosterhout speelde zondag uit tegen Uno Animo uit Loon op Zand. Het wedstrijdverslag is geschreven door Ad Looijmans.

Uno Animo – VV Oosterhout

VV Oosterhout speelde de uitwedstrijd tegen Uno Animo uit Loon op Zand afgelopen weekend met een ploeg bonkige spelers die het fysieke spel en het zeuren tegen een leidsman niet schuwen. Het fysieke spel is hun goed recht. Het mekkeren tegen een scheidsrechter is aan de scheidsrechter hoe hij hier mee om wil gaan. Al met al floot Jan Tempelaar een goede partij en had VV Oosterhout de eindstand van 2-1 aan zichzelf te danken.

Eerste helft

Het begin van de wedstrijd was in het voordeel van Uno Animo. VV Oosterhout moest de verdedigende stellingen betrekken en kwam moeizaam aan aanvallen toe. Het was toch VV Oosterhout dat halverwege de eerste helft Tom van Brakel op de proef stelde. Diae Abjij creëerde zijn eigen kans zijn schot werd echter uit de hoek geranseld. Even later was het Remco Droog die met een katachtige reflex VV Oosterhout voor een achterstand behoedde. De ruststand was 0-0.

Tweede helft

Het begin van de tweede helft was voor Uno Animo toch was het Diae die in de 53ste minuut een grote kans kreeg van Brakel dwong hem echter goed naar buiten en de stand bleef 0-0. In de 61ste minuut was het raak voor Uno Animo uit een onoverzichtelijke situatie waar de defenders van VV Oosterhout de bal niet wegkregen lichtte de 1-0 op het scorebord op. In de 67ste minuut werd Samir Medic onreglementair gevloerd door Kobus Boons in de 16 meter van Uno Animo. Matthew Coenraadts benutte de terecht toegekende strafschop 1-1. In de 90+ minuut van de wedstrijd wederom een onoverzichtelijke situatie voor het doel van Remco en net als bij het eerste doelpunt kregen de verdedigers de bal niet weg Uno Animo profiteerde en trok de winst naar zich toe 2-1 en einde wedstrijd.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen