TSC’er Saskia Lodewikus–Groen op 55-jarige leeftijd overleden

Foto:

Afgelopen week is Saskia Lodewikus-Groen, vrijwilliger bij voetbalvereniging TSC, op 55-jarige leeftijd overleden.

In memoriam: Saskia Lodewikus–Groen

Bestuur TSC: “Met verslagenheid en groot verdriet hebben we afgelopen week vernomen dat Saskia Lodewikus-Groen plotseling op slechts 55 jarige leeftijd in de bloei van haar leven is overleden. Saskia was TSC’er in hart en nieren. Als vrijwilligster verzette zij al geruime tijd zowel voor als achter de schermen veel werk en deed dat vol overgave. Veel TSC leden en bezoekers kennen haar van achter de bar, waar ze er vooral op toezag dat iedereen het naar zijn zin had.

Maar ze deed zo veel meer, ze was actief in meerdere commissies en hielp graag en vaak mee met activiteiten bij TSC . Ze was dan ook bijna dagelijks op het sportpark te vinden. Saskia was voor veel leden en vrijwilligers ook een aanspreekpunt en iemand waar je op kon bouwen. Mensen zoals Saskia, die zich zo onbaatzuchtig en onvoorwaardelijk inzetten bij een club zijn zeldzaam. We zullen haar bij TSC enorm gaan missen.

Amper een half jaar geleden verhuist naar een prachtlocatie in Oosterhout waar ze zo trots op was. Daar waar ze met haar man Henk en zoon Olivier nog heel lang wilde gaan genieten . Helaas het heeft niet zo mogen zijn. Na eerst nog alle energie en tijd aan de voorbereiding van een geslaagd carnavalsfeest bij TSC gegeven te hebben, is er helaas geheel onverwacht een abrupt eind gekomen aan haar leven op 22 februari 2023. Ten alle tijden zal in de toekomst haar naam nog heel dikwijls met veel respect uitgesproken gaan worden bij TSC.

Namens alle leden en aanverwanten van TSC wens ik de familie en overige nabestaanden heel veel sterkte en kracht toe. Zeker voor nu ,maar vooral ook voor de toekomst met het verwerken van dit onbeschrijfelijke grote verlies. Wat zullen velen haar aanwezigheid ontzettend gaan missen.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen