Nieuwe tractor voor de vrijdag werkploeg van TSC

Foto: TSC

Dankzij de Club van 50 en enkele sponsors heeft de vrijdag werkploeg van TSC een nieuwe tractor in gebruik kunnen nemen.

Vrijdag werkploeg TSC

Gisteren heeft de vrijdag werkploeg van voetbalvereniging TSC een nieuwe tractor in gebruik genomen. Mede dankzij de bijdrage van de Club van 50 en de aanvulling van TSC en enkele sponsoren is er zo’n 10.000 euro bij elkaar gespaard. TSC: “Het is geweldig dat we onze vrijdag werkploeg een nieuwe tractor kunnen geven omdat we zoveel leden hebben bij onze Club van 50! Namens de mannen van de vrijdag werkploeg wil ik al die mensen dan ook hartelijk bedanken!” De tractor verlicht de werkzaamheden van de vrijdagploeg en dat ze er ontzettend blij mee zijn moge duidelijk zijn als je de foto’s bij dit artikel ziet!

Club van 50

De Club van 50 is er voor leden, zakelijke relaties of particulieren die TSC een warm hart toedragen. Van elk lid wordt een naamplaatje gemaakt en opgehangen op het wandbord van de ‘Club van 50’. De kosten zijn 50 euro per seizoen en is per seizoen (dat in september begint) opzegbaar. De bedragen uit de ‘Club van 50’ worden besteed aan uiteenlopende wensen die binnen de vereniging spelen of waar doorgaans geen begroting voor is. Er geldt echter wel een voorwaarde namelijk dat alle leden (of voetballeden) ervan moeten kunnen profiteren. Aanmelden via [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen