TSC zondag 1 met 3-6 onderuit in Waardenburg

TSC Zondag-1 speelde gisteren uit tegen WNC uit Waardenburg. Het wedstrijdverslag is geschreven door Henk Jansen.

WNC Waardenburg – TSC

Wat een doelpuntenfestijn was het, waarin TSC opnieuw de strijd aanging tegen een zaterdagclub. Na Almkerk vorige week was het deze keer WNC dat ons team verwelkomde op een regenachtige zaterdagmiddag. Voor TSC bleek voetballen op deze kletsnatte en regenachtige dag vooralsnog geen succes. Binnen het eerste half uur keek TSC al tegen een achterstand van 2-0 aan. Gelukkig wist Bas Blokdijk nog voor de rust de aansluitingstreffer te scoren, waardoor het 2-1 stond en alle hoop op de tweede helft werd gevestigd.

Flinke tegenvaller

Een flinke tegenvaller voor de blauw-witten was het moment waarop ze 20 minuten na rust op een 3-1 achterstand kwamen. Gelukkig zorgde topscorer Jeroen Ooms van TSC snel voor de 3-2. TSC kreeg weer vertrouwen en zette alles op alles om de gelijkmaker te scoren. Dit bleek echter het signaal voor WNC om succesvol op de counter te gaan. Binnen de kortste keren stond er een 6-2 stand op het scorebord. Hoewel Beer Groenenveld voor TSC nog de 6-3 wist te scoren, was dit voor hem persoonlijk een lichtpuntje te midden van de teleurstelling.

Doorweekt en verslagen

TSC verliet het veld doorweekt en verslagen na het treffen met een tegenstander waarmee ze nog niet eerder hadden gespeeld. In de komende thuiswedstrijd ontvangt TSC VOAB, een team dat momenteel onderaan de ranglijst staat. TSC moet de mouwen opstropen en zich niet laten verrassen door dit team uit Goirle. Het behalen van die 3 punten is cruciaal en moet hoe dan ook in Oosterhout blijven.