TSC terecht met 3-0 onderuit tegen SC ’t Zand in Tilburg

Foto: TSC

Soms zit het mee en soms zit het tegen. Zaterdagavond zat het dus zeker niet mee voor het boegbeeld van TSC. Het wedstrijdverslag is geschreven door Henk Jansen.

SC ’t Zand Tilburg – TSC 1

De zondag 1-ploeg bezocht SC ’t Zand in Tilburg, een tegenstander waar ze eerder dit seizoen al van verloren. Ondanks het hoofdveld met echt gras en goede verlichting slaagde TSC er niet in om echt een vuist te maken. De Tilburgers openden voor rust volledig verdiend de score met 1-0 tegen een TSC dat te passief speelde.

Tweede helft

Na de rust was TSC iets feller, maar nog steeds duidelijk de mindere en kwam terecht 2-0 achter. Zelfs de uitblinkende Travis Siemerink (18 jaar) kon in zijn eentje het tij niet keren. TSC moest machteloos toezien hoe de Tilburgers aan het einde van de wedstrijd zelfs 3-0 maakten. Deze nederlaag deed TSC zeker pijn, omdat het een kans was om aan te sluiten bij de middenmoot.

Thuiswedstrijden

Er komen nu drie opeenvolgende thuiswedstrijden voor de mannen onder leiding van trainer Ad Looymans. Zondag staat als eerste Moerse Boys op het programma, een team dat al op de hielen zit van TSC in de ranglijst. Daarna volgen twee zaterdagteams, wat betekent dat er op zaterdagavond gespeeld zal worden. De komende weken zijn van cruciaal belang voor ‘De Trots van Oosterhout’.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen