VV Oosterhout transformeert van tandeloze tijger in brullende leeuw

Afgelopen zondag stond de returnwedstrijd tegen WSJ op het programma, na de overwinning van 1-4 eerder op 7 maart. Onze vaste reporter Ad Looijmans van VV Oosterhout lag ziek op bed, dus het verslag is deze week geschreven door Arno Eversdijk. Dank!

VV Oosterhout – WSJ

Vorige week leed VV Oosterhout een nederlaag tegen DIA, dat bekend staat om zijn defensieve speelstijl. Hoe teleurstellend het ook was, VV Oosterhout slaagde er niet in om hier tegenwicht aan te bieden, dus het verlies was eerlijk. Afgelopen zondag kwam WSJ naar Sportpark de Contreie voor de return. VV Oosterhout begon sterk aan de wedstrijd en opende al in de 14e minuut de score met een doelpunt van Jonathan Yuya, waardoor het 1-0 stond. In de 23e minuut verdubbelde belofte Omar Alzoubi de voorsprong tot 2-0, gevolgd door Wesley Stadhouders die in de 34e minuut de stand op 3-0 bracht. In blessuretijd scoorde Marouane Bouchti, met een verleden bij VV Oosterhout, het enige doelpunt voor WSJ, waardoor het 3-1 werd.

Matthew Coenraadts show

Na de rust was het vooral VV Oosterhout dat domineerde en WSJ kwam er niet meer aan te pas. WSJ kreeg het conditioneel zwaar te verduren, terwijl VV Oosterhout op stoom kwam. Anouar Moukouh scoorde in de 75e minuut het vierde doelpunt, waarna Kevin Tempelaars in de 79e minuut de stand naar 5-1 tilde. Vanaf de 80e minuut was het de Matthew Coenraadts show, met drie doelpunten die een echte hattrick vormden en de eindstand op 8-1 bepaalden. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Trinitas Oisterwijk op het programma, waarbij de aftrap om 14.30 uur plaatsvindt.