VV Oosterhout laat gelijkspel lopen tegen Trinitas Oisterwijk

Afgelopen zondag vond de uitwedstrijd van VV Oosterhout plaats op het winderige sportpark ‘den Donk’ tegen Trinitas Oisterwijk. Het verslag is geschreven door Ad Looijmans.

Trinitas Oisterwijk – VV Oosterhout

De vorige ontmoeting met deze tegenstander eindigde in een gelijkspel, en vandaag had hetzelfde resultaat mogelijk kunnen zijn als Matthew Coenraadts zijn kans had benut. Direct na het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Dennis van Mourik, die een goede wedstrijd floot, probeerde Trinitas de verdediging van VV Oosterhout onder druk te zetten. Vooral Philip Overeem zorgde voor gevaar, maar zijn schot in de tweede minuut ging net langs het doel van Beau Eversdijk, die een mooie ontwikkeling heeft doorgemaakt in het zondagteam. Trinitas bleef de aanval zoeken, maar creëerde niet echt gevaar. Anouar Moukouh kreeg een kans, maar faalde. Ook Jayden van Assouw kreeg een kans in de 32e minuut, maar zijn schot ging ook voorlangs. Ruststand: 0-0.

Tweede helft

In de 47e minuut veroverde Matthew de bal net over de middenlijn. De weg lag open voor Ramon Doomen aan de linkerkant, terwijl Lucas Barbosa Brito mee oprukte. Matthew besloot echter voor zijn eigen kans te gaan, maar zijn inzet werd gestopt door Ramon Doomen. De rebound van Martijn Schepers werd om onduidelijke redenen afgevlagd voor buitenspel. Christian van Gestel van Trinitas hanteerde de buitenspelregel echter al scherp. In de 61e minuut kreeg Jelmer Meijer een kans, maar Beau pareerde zijn inzet. VV Oosterhout slaagde er bijna niet meer in om fatsoenlijke aanvallen op te zetten. In de 74e minuut scoorde invaller Owen Habraken een onmisbare kans, waarmee hij de 1-0 op het scorebord zette. In blessuretijd zorgde een scherpe counter voor de 2-0 van Max van Dongen. Het is jammer van de kans in de 47e minuut, maar een gelijkspel zou een eerlijker resultaat zijn geweest voor deze eerlijke wedstrijd.