21 mei , 6:09 Sport
vv oosterhout 1
Maandag 20 mei, Tweede Pinksterdag, speelde VV Oosterhout thuis tegen de Madese Boys uit Made. Het verslag is geschreven door Ad Looijmans.

VV Oosterhout - Madese Boys

Vanaf de aftrap bepaalde VV Oosterhout het spel. Al in de 2e minuut kreeg Jonathan Yuya een grote kans, maar zijn inzet belandde via de paal naast het doel van Koen van Aert. In de 19e minuut werd een kans voor Diae Abjij onterecht afgevlagd door Ronny Renne, en Tilborghs volgde deze beslissing blindelings, waardoor de mogelijkheid verloren ging. Beide teams kregen nog wat kansen in de eerste helft, maar er werd niet gescoord en de rust ging in met 0-0.

Tweede helft

De tweede helft was meer in balans, met twee hardwerkende ploegen die moeite hadden om uitgespeelde kansen te creëren. In de 59e minuut brak Anouar Moukouh goed door op rechts en gaf de bal aan Jari van Helvoort, wiens eerste schot hoog voorlangs ging. In de rebound scoorde hij echter met een strak schot: 1-0 voor VV Oosterhout. Madese Boys begon meer druk uit te oefenen en VV Oosterhout werd gevaarlijker in de counter. In de 86e minuut werd er verdedigend niet goed opgelet en kon de bal niet uit het doelgebied van Ramon Everduim worden gewerkt. Bart Havermans maakte hier gebruik van en scoorde de gelijkmaker: 1-1. In de slotfase was het nog even spannend. Gelukkig vlagde Jurgen Kieboom terecht een buitenspelsituatie af. De stand veranderde niet meer en de wedstrijd eindigde met 1-1.