Doe mee aan de Grote Prijs van Oosterhout tijdens ZLM Tour

Foto: PromOosterhout

Op 9 juni wordt de tweede editie verreden van de wielerwedstrijd De Grote Prijs van Oosterhout, deels over het parcours van de ZLM Tour.

Finale ZLM Tour

Zondag 9 juni is Oosterhout voor de tweede achtereenvolgende keer de start- en finishplaats van de laatste etappe van de wielerwedstrijd ZLM Tour. De start zal om 12.30 uur plaatsvinden vanaf de Markt. Het laatste uur komen de renners maar liefst drie keer langs de finishlijn voordat ze tegen 16.05 uur finishen. Dan is niet alleen de winnaar bekend van de etappe Oosterhout-Oosterhout, maar weten we ook die de officiële winnaar is van de ZLM Tour 2024.

Grote Prijs van Oosterhout

Tussen de start en de finish zijn er ook volop activiteiten rondom het Wielerdorp aan de Slotlaan. Speciaal voor recreanten, liefhebbers en trimmers wordt vanaf 13.45 uur de Grote Prijs van Oosterhout verreden. Deze wielerwedstrijd bestaat uit 24 rondes van in totaal 40 kilometer, deels over het parcours van de ZLM Tour. De wedstrijd wordt gereden onder het motto: “Meedoen is belangrijker dan winnen!” Dames zijn ook van harte welkom en zij strijden om een aparte prijs. KLIK HIER om jezelf direct op te geven.

Dikke Banden Race

Voor kinderen tussen 2 en 12 jaar wordt er diezelfde dag een Dikke Banden Race georganiseerd door de straten van de wijk Slotjes-West. De Dikke Banden Race is in verschillende categorieën, op een gewone fiets. Vanaf 12.30 uur wordt er een kleine ronde door de wijk gereden rondom de finishlijn van de ZLM Tour op de Slotlaan. De prijsuitreiking staat om 13.30 uur op het programma. Meedoen is gratis en je krijgt voor de race een mooi shirt en na de race een unieke medaille. Inschrijven kan via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen