Veel talent tijdens succevolle Open Oosterhoutse 2024 

26 jun , 6:24 Sport
open oosterhoutse 2024
Afgelopen weekend vond de golfwedstrijd Open Oosterhoutse plaats, waarbij 122 top amateurgolfers uit het hele land aan de start verschenen.

Golfwedstrijd Open Oosterhoutse

Het deelnemersveld was sterk, met alle spelers die een handicap (HCP) van onder de 20 hadden, en de focus lag voornamelijk op de single handicappers. We zijn trots dat zoveel getalenteerde golfers deelnamen aan het Open Oosterhoutse 2024. Bij de dames begon Angie Nguyen de dag met een voorsprong, maar Sandra Groeneweg gaf geduchte tegenstand en kwam weer dichterbij. Op de tweede 9 holes bleef het spannend, maar uiteindelijk behield Angie haar voorsprong.

Spannende wedstrijden

De herencompetitie bood veel spanning. Duhan Sazak begon de tweede dag met een achterstand van vier slagen op Daan Jenken, maar wist deze achterstand na 9 holes weg te werken. Vorig jaar vestigde Daan Jenken een baanrecord van 70 slagen van de witte tees, maar dit jaar overtrof Duhan Sazak dat record met een indrukwekkende ronde van 66 slagen! Toon van der Nol maakte het spannend door een mooie ronde van 70 slagen te lopen op de tweede dag.

Winnaars 2024

  • Kampioen Heren: 1. Duhan Sazak, 2. Toon van der Nol
  • Kampioen Dames: 1. Angie Nguyen, 2. Sandra Groeneweg
  • Beste Netto Scores heren: 1. Bob Janssen, 2. Marcel Ike
  • Beste Netto Scores dames: 1. Lucie Janssen, 2. Sandra Groeneweg
  • Beste Spelers van De Oosterhoutse: 1. Bob Janssen, 2. Duhan Sazak
  • Speciale Jeugdprijs: 1. Duhan Sazak, 2. Toon van der Nol
    Daarnaast won Duhan Sazak een wildcard voor het Dutch Junior Open op Golfclub Toxandria in juli 2024, wat zijn geweldige prestatie extra glans geeft.Volg Oosterhout Nieuws ook op Instagram, Facebook en X
    Adverteren op Oosterhout Nieuws | Abonneer je op onze gratis nieuwsbrief