#OOSTERHOUTISERVOORJOU laat creatieve Oosterhoutse ondernemers zien!

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden. We gaan dat doen met de hashtag #OOSTERHOUTISERVOORJOU

Ondernemers worden creatief

Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de Oosterhoutse ondernemers in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Oosterhout! We lichten er iedere dag enkele uit, maar weten dat er in onze stad veel meer creatieve ondernemers zijn!  Ben jij een van die creatieve ondernemers? Gebruik dan op social media de hashtag #OOSTERHOUTISERVOORJOU en wie weet sta jij in ons volgende overzicht!

Gall & Gall de Goede

Gall& Gall de Goede is dé slijterij van het winkelcentrum Arkendonk. Met een uitgebreid assortiment en deskundig advies op het gebied van bier, wijn, whisky, mixen en natuurlijk de leukste cadeaus! En momenteel zijn het de Wilde Wijn Dagen met leuke kortingen op wijn, mousserend, port en sherry. Bovendien zijn er nog extra aanbiedingen voor de Gall & Gall kaarthouders.
Gall & Gall de Goede | Arkendonk 66 | tel.: 0162 – 46 94 60

 

De lekkerste spareribs thuisbezorgd door D’n Bal

Het restaurant van Eeterij D’n Bal aan de Bakkerstraat zal voorlopig gesloten blijven. Maar gelukkig kun je de lekkerste spareribs van Oosterhout, Brabant en de rest van de wereld ook gewoon online bestellen! Ze worden dan keurig contactloos bij jou aan de deur bezorgd. Bestellen kan via deze website of via Thuisbezorgd.nl
Eeterij d’n Bal | Bakkerstraat 21 | tel.: 0162 – 43 83 36

 

Business Post Oosterhout gaat gewoon door

Business Post Oosterhout is het Oosterhoutse Postkantoor aan de Fazantstraat. Ook tijdens de corona-crisis kun je hier gewoon terecht voor het verzenden van post, brieven, mailings en pakketten, zowel zakelijk als particulier. Uiteraard worden de aanwijzingen van het RIVM opgevolgd. Je kunt je auto gratis parkeren voor de deur!
Business Post Oosterhout  |  Fazantstraat 17-19 |  www.postoosterhout.nl

 

Blijf bewegen met Willemsen Sport

Vanwege de coronavirusmaatregel kunnen mensen voorlopig niet naar de sportschool. Het team van Willemsen Sport probeert daarom bezoekers thuis in beweging te krijgen met gratis live lessen via Facebook voor thuisblijvers/werkers. Daarnaast is Willemsen Sport ook, samen met diverse sportcentra in Nederland, direct gestart met FitSnacks.TV.
Willemsen Sport | tel.: 0162 – 45 96 65 | www.fitsnacks.tv

 

Culinair genieten met Drive By Pascal

Voorlopig is restaurant By Pascal op last van de overheid gesloten. Maar ze zitten niet stil. Integendeel zelfs! Pascal en zijn brigade willen je smaakpapillen natuurlijk blijven verrassen. Dat doen ze op een uitzonderlijke verrassende manier. Een culinair menu bij jou thuis Drive By Pascal. Kijk voor meer informatie en de menus’s op deze link.
By Pascal | tel.: 0162 436 248 | [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen