#OOSTERHOUTISERVOORJOU laat Oosterhoutse ondernemers zien!

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

#OOSTERHOUTISERVOORJOU

Steun de lokale ondernemer! Probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Oosterhout in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Oosterhout!

Voordelig auto wassen bij Carwash Oosterhout

Carwash Oosterhout beschikt over een unieke wasstraat! Naast alle soorten personenauto’s is deze installatie ook geschikt voor het wassen van bedrijfswagens tot een hoogte van 2,70 meter. Was je je auto liever zelf? In de ruime overdekte wasboxen is altijd wel een plekje vrij. Iedere maandag is het ladiesday en kost het wasprogramma ‘Best’ slechts 9 euro!
Carwash Oosterhout  |  Fazantstraat 5 |  www.carwashoosterhout.nl

 

Schoenmakerij en Sleutelservice ’t Ambacht

Nieuwe hakken of nieuwe zolen onder een paar Van Bommel of Van Lier schoenen? Dan ga je naar ’t Ambacht! Zij kunnen ook sneakers opnieuw stikken of voorzien van een nieuwe zool. Daarnaast hebben ze meer dan 4.000 soorten sleutels op voorraad en kun je Johan 24 uur per dag bellen op 06 – 173 405 63 wanneer je jezelf hebt buitengesloten!
Schoenmakerij en Sleutelservice ’t Ambacht |  Arendshof 37  |  www.schoenmakerij-t-ambacht.nl


 

Baby accessoires van RiFresh

RiFresh is gespecialiseerd in  leuke handgemaakte kraamcadeautjes. Denk hierbij aan bijtringen en speenkoordjes met de naam van de baby. Maar ook dekentjes. boxpakjes en accessoires zoals kwijlslabbertjes en warme babysjaals. Binnen Oosterhout is bezorgen gratis. Kijk op de onderstaande link voor meer informatie.

RiFresh  |  www.rifresh.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden