#OOSTERHOUTISERVOORJOU laat Oosterhoutse ondernemers zien!

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

#OOSTERHOUTISERVOORJOU

Steun de lokale ondernemer! Probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Oosterhout in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Oosterhout!

Sanitair & Tegelhandel Bogerd

Bij Sanitair & Tegelhandel Bogerd vind je alles voor je badkamer en toilet. Van kranen tot klinken en van douchebak tot lichtspot. Daarnaast vind je in de nieuwe showroom een brede collectie vloertegels. En Sanitair & Tegelhandel Bogerd biedt altijd de beste kwaliteit voor jouw budget. Ook voor installatie van de complete badkamer ben je bij Bogerd aan het goede adres. Bel dus nu voor een vrijblijvende afspraak in de showroom.
Sanitair & Tegelhandel Bogerd | Havenweg 35 |  tel.: 06 – 147 379 79  |  www.sanitairentegelsbogerd.nl

 

UWassistent regelt hulp aan huis!

De dienstverlening van UWassistent Corine Stigter is erop gericht om jouw leven makkelijker te maken, waardoor je weer volop van het leven kunt genieten. Of het nu gaat om een huishoudelijke hulp, klushulp, tuinhulp, gezelschap of andere hulpvraag, Corine regelt het snel en goed. Als persoonlijke assistent biedt zij ondersteuning waar en wanneer jij dat wenst. Bel voor een vrijblijvende kennismaking.
UWassistent Corine Stigter | tel.: 06 – 514 833 55 | www.uwassistent.nl/corine-stigter

 

Word fit in slechts 20 minuten per week met Fit20

Fit20 is een persoonlijke gezondheidstraining in 20 minuten per week. Iedereen die individuele aandacht, kwaliteit en service wenst, voelt zich prettig bij fit20. Maar zoals ze bij fit20 altijd zeggen: je moet fit20 eerst zelf ervaren. Slechts 20 minuten per week en altijd met Personal Trainer en op afspraak. Maak dus nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvende kennismakingstraining en beslis daarna of je met fit20 fit wilt worden én blijven.
Fit20 Oosterhout  |  Bouwlingplein 46 | [email protected]  |  www.fit20oosterhout.nl

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden