#OOSTERHOUTISERVOORJOU laat Oosterhoutse ondernemers zien!

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

#OOSTERHOUTISERVOORJOU

Steun de lokale ondernemer! Probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Oosterhout in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Oosterhout!

Leeg de fusten van Proeflokaal Moolenaar

Nu het er naar uitziet dat Proeflokaal Molenaar dit jaar niet meer open mag hebben zij besloten hun fusten leeg te tappen. Vanaf donderdag 29 oktober kun je tussen 16.00 en 19.00 uur een schone frisdrankfles laten voltappen voor 1,50 euro! Je kunt kiezen uit Brand Pils, Affligem Blond, IJwit, Brand Weizen, Lagunitas IPA, Mort Subite Kriek, Brand Dubbelbock en Heineken 0.0. Uiteraard zolang de voorraad strekt. Tip: Ook uitstekend te combineren met hun Flammkuchen Afhaalservice!
Proeflokaal Moolenaar | Klappeijstraat 13a | tel.: 0162 – 22 41 47 | www.proeflokaalmoolenaar.nl

 

Alles voor jouw telefoon bij ViaMitch

Viamitch is één van de grootste webwinkels in telefoonhoesjes en accessoires met een echte winkel op de Wijnsteker/Keiweg in het centrum. Ze hebben daar meer dan 15.000 verschillende producten in de webshop en kopen en verkopen ook tweedehands telefoons. Viamitch.nl aangesloten bij Webwinkel Keur waardoor je zeker weet dat je veilig en betrouwbaar winkelt op internet. Let op! Vanwege de veiligheidsmaatregelen kun je maar met enkele mensen binnen bij ViaMitch.
ViaMitch | Wijnsteker 1 | tel.: 0162 – 56 11 08 | www.viamitch.nl

 

Haal meer uit je auto met Autoservice Hopman

Haal meer uit je auto met chiptuning van Autoservice Hopman. Meer vermogen en minder verbruik van brandstof! Maar ook voor onderhoud, revisie en APK van je wagen kun je terecht in de moderne garage van Autoservice Hopman op Industrieterrein Everdenberg. Je kunt er ook terecht voor een grote of een kleine beurt en onderdelen zoals je distributieriem of -ketting, koppeling, uitlaat, koppaking en remmen. Kortom, naar Hopman als je meer uit je auto wilt halen!
Autoservice Hopman | Everdenberg 329 | tel.: 06-51927066 | www.autoservicehopman.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden