#OOSTERHOUTISERVOORJOU laat Oosterhoutse ondernemers zien!

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

#OOSTERHOUTISERVOORJOU

Steun de lokale ondernemer! Probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Oosterhout in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Oosterhout!

Pensioen3daagse bij Robbe Financiële Raadgevers

Tijdens de Pensioen3daagse op 3, 4 en 5 november kan iedereen met vragen over zijn of haar pensioen terecht bij Robbe Financiële Raadgevers. Adviseurs Arjan Vaes en Jeroen Ziengs zitten die drie dagen klaar bij de telefoon om pensioenvragen te beantwoorden. Je hoeft hiervoor (nog) geen klant te zijn bij Robbe! Bellen kan van negen tot vijf uur. Vragen mogen ook gemaild worden naar [email protected] of gesteld via een formulier op de Robbe-website. Een antwoord volgt dan zo snel mogelijk.
Robbe Financiële Raadgevers | Heuvelstraat 5 | tel.: 0162 – 45 22 00 |  www.robbe.nl

 

DNB Vloerverwarming voor elk type vloer

Met 15 jaar ervaring weet DNB Vloerverwarming dat klanten graag snel, correct, duidelijk en met oplossingen van goede kwaliteit geholpen willen worden. DNB denkt mee met de klant en houdt van eerlijk werk en non nonsens. Daarom staan zij hun klanten altijd zelf te woord, komen ze zelf aan huis en maken een duidelijke offerte met een vaste all-in prijs (de beste in prijs en kwaliteit). Hun motto is: voor iedere vloer een oplossing!
DNB Vloerverwarming | Mauritsstraat 18 | tel.: 06 – 15 40 99 49 | www.dnbvloerverwarming.nl

 

Altijd een passende oplossing bij Van Mook Metaalbedrijf

Van Mook Metaalbedrijf is gespecialiseerd in gecertificeerd laswerk. In Mig/Mag en elektroden/Tig. Hierdoor ben je altijd gegarandeerd van kwaliteit en een passende oplossing. Van Mook Metaalbedrijf heeft alles in huis voor het fabriceren en assembleren van staal, RVS en aluminium. Van Mook Metaalbedrijf houdt van uitdagingen en niets is voor hen onmogelijk. Het bouwen van de grootste kranen of maatwerk zoals de nieuwste boormachine voor gebruikt in de grachten, alles is mogelijk.
Van Mook Metaalbedrijf | Muntstraat 11 | tel.: 06 – 142 221 44 | www.vanmookmetaalbedrijf.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden