#OOSTERHOUTISERVOORJOU laat Oosterhoutse ondernemers zien!

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

#OOSTERHOUTISERVOORJOU

Steun de lokale ondernemer! Probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Oosterhout in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Oosterhout!

Zand, grind en split bij Jac. Caron Zand & Grind

Op het bedrijventerrein van Jac. Caron Zand & Grind aan de Havenweg kunnen verschillende producten (o.a. ophoog-, metsel- en vloerenzand, (sier)grind, split en Achterhoeks padvast) worden opgehaald. Het leveren van big bags behoord ook tot de mogelijkheden. Jac. Caron Zand & Grind biedt ook diensten aan zoals het laden en lossen van schepen, het transporteren van de ladingen of het (tijdelijk) opslaan ervan.
Jac. Caron Zand & Grind | Havenweg 49 | tel.: 0162- 79 26 66 | www.jaccaronzandengrind.nl

 

Unieke urn of grafmonument met urn-design.nl

Sjaak Pruijssers heeft jarenlang een kunstzinnig metaalbedrijf gerund. Na de overname hiervan is hij zich gaan specialiseren in het maken van kleine roestvrij stalen urnen en grafmonumenten, allemaal uniek in hun soort en met de hand gemaakt volgens eigen ontwerp. Een urn of grafmonument kan in roestvrij staal maar ook in staal gemaakt worden. Wanneer jij een mooi idee hebt, dan kun je er samen met Sjaak iets moois en unieks van maken!
Urn-design.nl | tel.: 06 – 201 676 89 | www.urn-design.nl

 

Deskundig advies bij DA Van de Gevel!

DA Drogisterij en Parfumerie Van de Gevel op winkelcentrum Zuiderhout staat voor deskundig en persoonlijk advies, voor vriendelijke service en een inspirerend assortiment. Hun filosofie: Als je lekker in je vel zit, sta je positief in het leven. Ze helpen je dan ook graag om je fris, gezond en mooi te voelen! Elke dag opnieuw. En daarnaast heeft DA Drogisterij en Parfumerie Van der Gevel ook een ruim assortiment parfums en leuke geschenkpakketten van diverse bekende merken in de winkel.
DA Drogisterij en Parfumerie Van de Gevel | Zuiderhout 10 | tel.: 0162 438 827 | www.da.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden