Quisine wil Oosterhout gaan verrassen met smaak, herkenbaarheid en eenvoud

Ko, Jimmy en Gijs van Quisine
Foto: Oosterhout Nieuws

Begin juli opent Quisine haar deuren aan de Heuvel. Oosterhout Nieuws nam alvast een kijkje en sprak met de mannen achter dit nieuwe restaurantconcept.

Voormalig Postkantoor

In een zoektocht naar een locatie voor de tweede vestiging van Quisine viel het oog op het karakteristieke pand van het voormalige postkantoor op de Heuvel. We maken in een nu nog leeg restaurant kennis met Gijs van den Heuvel, Jimmy Szalai en Ko van der Vloet. Zij leerden elkaar kennen in de keukens van sterrenrestaurants in Oost-Brabant. Gijs, Jimmy en Ko zijn de drie drijvende krachten achter de nieuwe restaurantformule Quisine, waarvan de eerste vestiging in september vorig jaar in Veldhoven haar deuren opende.

Quisine staat voor simplicity

“Quisine staat voor herkenbare, betaalbare en superlekkere gerechten. Simplicity is hierbij het sleutelwoord” zo begint Jimmy enthousiast zijn verhaal. “Bij Quisine hebben we een heel diverse keuken, van curry’s en hamburgers tot ossenhaas en Po-Q-Bowls. Eten moet in onze visie lekker, eenvoudig en betaalbaar zijn. De gerechten worden opgediend waarbij onze ingrediënten centraal staan. Hierdoor blijft het herkenbaar wat je eet. Onze gerechten hebben al die opsmuk dan ook niet nodig, omdat de kwaliteit van onze ingrediënten uitmuntend is.” Gijs vult hem aan: “Daarnaast geven we onze gasten de regie over hun avondje uit weer terug. Wil je snel een hapje eten dan kan dat, maar je mag bij ons ook gezellig een hele avond genieten zoals je dat in een sterrenrestaurant zou doen! Dus ook voor zakelijke diners wordt Quisine op de Heuvel the place to eat!”

Speciale app

Doordat gasten gebruik kunnen maken van een speciale app, bepalen zij zelf in welk tempo zij hun bestellingen plaatsen. Ko: “Wanneer een gast de Quisine app opent en de speciale QR code op de tafel scant, kan hij of zij meteen zien welke gerechten er te bestellen zijn. Je ziet een foto van het gerecht en precies op die manier zal het enige tijd later op de tafel staan. Je kunt dus vooraf al bekijken wat je zou willen gaan bestellen!” Jimmy: “Maar wanneer je nog iemand aan je tafel wenst die bestelling opneemt of je van een passend wijnadvies kan voorzien, dan kan dat natuurlijk ook nog steeds. En omdat je op ieder moment een volgende gang kunt bestellen hoef je nog niet bij het voorgerecht al te bedenken wat je als dessert zou willen hebben.”

Personeel gevraagd

Om straks in het restaurant en in de binnentuin alles in goede banen te leiden zoekt Quisine nog volop horecatijgers. Ko: “Wij zijn op zoek naar personeel op alle gebieden, dus zowel in de bediening als in het restaurant. Ervaring is geen vereiste, want wij leren ons team graag zelf de kneepjes van het vak. Het is daarnaast zeker ook onze bedoeling om op termijn de mogelijkheid te bieden aan onze medewerkers om binnen onze groeiende organisatie door te stromen. Maar mocht iemand nu toevallig al wel de nodige ervaring hebben, dan ontmoeten we die ook graag. We zoeken voor deze nieuwe vestiging namelijk ook ervaren mensen met leidinggevende capaciteiten”. Klik op de link onderaan dit artikel om direct te solliciteren.

Recept voor succes

Quisine steekt haar ambitie niet onder stoelen of banken. Jimmy: “Veldhoven was de eerste vestiging, Oosterhout wordt de tweede en we zijn inmiddels in Oss ook al bezig met het derde restaurant. Op deze manier willen we met Quisine heel het land gaan veroveren. Overal volgens dezelfde filosofie: Eenvoud, herkenbaarheid en betaalbaarheid In welke vestiging je straks ook bent. Alles natuurlijk stap voor stap, we willen uiteraard eerst Oosterhout laten zien wat we allemaal in huis hebben. ” zo eindigt hij met een glimlach. In een stad waar het credo ‘Eerst Eten’ is, zal dat wat ons betreft wel goed moeten komen!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden