Jubileumweek bij 44-jarige Oosterhoutse Feestwinkel start vandaag met pleinfeest

Astrid Vedder van de Oosterhoutse Feestwinkel
Astrid Vedder van de Oosterhoutse Feestwinkel
Foto: Oosterhout Nieuws

De Oosterhoutse Feestwinkel bestaat 4×11 jaar en dat is voor eigenaresse Astrid Vedder alle reden om een jubileum feestweek te organiseren.

Oosterhoutse Feestwinkel

De Oosterhoutse Feestwinkel is niet meer weg te denken uit Winkelcentrum Arendshof. Eigenaresse Astrid Vedder: “Het is op 11 november exact 44 jaar geleden dat de feestwinkel begon onder de naam Oosterhoutse Carnavalswinkel. Dat was toen een pop-up store van Mode voor Mannen op het plein bij de totempaal, waar nu Pearle gevestigd is. Ongeveer 22 jaar geleden heb ik de zaak overgenomen en verhuisden we naar een winkel naast Reisburo Beins. Enkele jaren later trokken we naar een pand verderop en sinds begin vorig jaar zitten we nu in dit nieuwe pand zo goed als naast PartsNL en ’t Arendsnest.”

Jubileum Feestweek

Omdat het deze week 44 jaar geleden is dat de winkel haar deuren opende, is er een speciale feestweek op poten gezet. Astrid: “Natuurlijk kun je bij de Oosterhoutse Feestwinkel terecht voor decoraties en kleding voor ieder (thema)feest dat je maar kunt verzinnen. Maar in de aanloop van carnaval is het altijd extra druk in onze winkel en weten de Kaaiendonkers ons altijd goed te vinden. Alle reden dus om het carnavalsjubileum 4 x 11 jaar aan te grijpen om een gezellige feestweek te organiseren met diverse workshops, optredens en speciale jubileumaanbiedingen in de winkel.”

Pleinfeest op het HEMAplein

Vandaag start de jubileumweek met een groot muzikaal en kleurrijk Pleinfeest op het plein voor de winkel. Astrid: “We starten vanmorgen kleurrijk met een workshop schminken voor ouders en hun kinderen. Vanmiddag om 12.30 uur komt H19 dansen op het plein voor de deur van onze winkel. Om 13.30 uur staat de Oosterhoutse zanger Moreno van Rijthoven op het podium en om 14.30 uur komt ook Wendy de Laat nog heerlijk zingen. Daarnaast zijn Erik van Mitra Nieuwkoop en Ollie van de Mellow Yellow Foodkar er met diverse lekkernijen, kunnen kinderen worden geschminkt en hebben we diverse aanbiedingen in de winkel.” De hele week is er nog feest in de Oosterhoutse Feestwinkel met diverse workshops (schminken, glitter tattoo’s, hoeden versieren) en zijn er volgende week zaterdag weer diverse optredens op het plein van onder andere Eigenwijzer Dans Akademie en de Oosterhoutse Circusschool. De volledige feestagenda staat op de flyer die in de winkel ligt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen