Maak iedere maand kans op 50 euro cadeaubonnen bij Versspecialisten Arkendonk

Foto: Versspecialisten Arkendonk

Vanaf deze week maak je bij de vijf versspecialisten op Winkelcentrum Arkendonk ieder maand op 50 euro aan cadeaubonnen!

Stempelactie versspecialisten Arkendonk

Afgelopen week hebben de vijf versspecialisten van Winkelcentrum Arkendonk de aftrap gegeven van een nieuwe, gezamelijke spaaractie. Patrick Schouten van ’t Kaaspunt: “Graag willen we met deze actie laten zien dat je voor een breed scala aan versproducten bij de winkeliers op ons winkelcentrum moet zijn. Daarnaast willen we met deze actie proberen om klanten te verleiden om ook naar een andere versspecialist op ons plein te gaan. En deze actie gaan we niet voor 1 maandje houden, maar we gaan het hele jaar door iedere maand 50 euro aan cadeaubonnen weggeven!”

Deelnemende versspecialisten

  • Heidi’s Lekkernijen, Arkendonk 32, tel.: 0162 – 458 999
  • ’t Kaaspunt, Arkendonk 46, tel.: 0162 – 465 275
  • Keurslager Frank van Gils, Arkendonk 64, tel.: 0162 – 795 167
  • Visspecialiteiten van Reenen, Arkendonk 47, tel.: 0162 – 423 711
  • Vromans Bakkers, Arkendonk 72, tel.: 0162 – 421 412

Hoe werkt het?

Iedere keer wanneer je een aankoop doet van 7,50 euro of meer bij een van de deelnemende versspecialisten van Winkelcentrum Arkendonk wordt het desbetreffende vakje op een speciale spaarkaart afgestempeld. Wanneer je bij alle vijf een stempel hebt gehaald is je spaarkaart vol. Vul dan je naam en mailadres in op de kaart en doe deze in de speciale inleverbox op de toonbank. Vanaf eind februari wordt iedere laatste dag van de maand uit alle ingeleverde kaarten een winnaar getrokken die 50 euro aan cadeaubonnen wint! De winnaars worden bekend gemaakt via de sociale media kanalen van de deelnemende winkeliers. Dat is nou Echt Arkendonk!

  • www.arkendonk.nl
  • Deze advertorial is mede mogelijk gemaakt door Versspecialisten Arkendonk

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen