Oosterhout maakt kennis met Zwitsers restaurant Hippie Mountain

Foto: Zwitsers restaurant Hippie Mountain

De afgelopen tweeënhalve maand hebben veel Oosterhouters al kennis gemaakt met Zwitserse restaurant Hippie Mountain in de Klappeijstraat!

Hippie Mountain

Yorick van Wageningen van Zwitsers restaurant Hippie Mountain steekt zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken: “Oosterhout laat zich van zijn nieuwsgierige kant zien! Mensen lopen aan om iets te vragen of even binnen te kijken en de sfeer te proeven, direct te reserveren of een aanvraag te doen voor een gezellige avond uit. De groeiende stroom reserveringen bevestigt dat ons concept in de smaak valt. Bovendien speelt de herfst ons in de kaart, want wie wil er nou niet gezellig fonduen als het buiten guur en koud is?!?”

Aanpassingen aan het menu

“We hebben tijdens de eerste weken na de opening aandachtig geluisterd naar de feedback van onze gasten en hebben enkele wijzigingen aangebracht in ons menu. Vanaf nu hebben we onze ‘all-time favorite’, de Rösti, in verschillende verrukkelijke varianten aan het menu toegevoegd. Bovendien hebben we nu ook de klassieke schnitzel op de kaart staan, zowel van kalfsvlees als varkensvlees, om aan ieders smaak te voldoen. Voor degenen die vroegen om een schnitzel van 800 gram laten we weten dat we deze uitdaging serieus nemen en erover nadenken!”, zo grapt Yorick.

Verlenging van succesvolle aanbieding

Yorick gaat verder: “Onze openingsactie was zo’s groot succes dat we hebben besloten om een aangepaste versie van deze aanbieding voorlopig voort te zetten als dank voor het warme welkom dat we hebben ontvangen. Tot het einde van het jaar kunnen onze gasten genieten van onze vleesfondue voor slechts 29 euro per persoon in plaats van 39 euro. Wij vragen al onze gasten een reactie achter te laten. Onder alle inzendingen verloten we een bezoek aan het originele Hippie Mountain in Zwitserland! En alsof dat nog niet genoeg is zullen we binnenkort ons ambassadeurschap ‘Stammgast’ introduceren, waarbij je kunt genieten van extra kortingen, privileges en deelname aan speciale thema-avonden. Je leest er binnenkort alles over op Oosterhout Nieuws!”

  • KLIK HIER om direct een tafel te reserveren
  • Hippie Mountain, Klappeijstraat 17, tel.: 0162 – 78 52 71
  • Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Zwitsers restaurant Hippie Mountain

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen