Ontdek zelfbewustzijn en heling bij De School voor Lichtwerk

Foto: De School voor Lichtwerk

In Oosterhout zit De School voor Lichtwerk, speciaal voor onder andere heksjes, druïden en elfjes. We maken kennis met energetisch docent Petra Busio.

De School voor Lichtwerk

In de wereld van onderwijs en persoonlijke ontwikkeling is sinds enige tijd De School voor Lichtwerk te vinden, hier in Oosterhout. We spreken Petra Busio die aan deze school is verbonden als energetisch docent in heling en mediumschap. Petra: “Onze school is ontstaan uit de groeiende behoefte aan kennis die vaak over het hoofd wordt gezien in traditionele onderwijssystemen, maar van onschatbare waarde is voor het welzijn van zowel kinderen als volwassenen.”

Essentiële levensvaardigheden

“Wij erkennen de noodzaak van essentiële levensvaardigheden die doorgaans niet aan bod komen in reguliere onderwijsinstellingen.” Petra geeft uitleg wat ze precies bedoelt: “Je kunt hierbij denken aan het belang van aarding, niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen, en het ontdekken van je eigen energetische gesteldheid. En hoe jij je daardoor gezond kunt houden, door los te laten, bewust adem te halen en het activeren van je zelfgenezend vermogen. Met een breed scala aan onderwerpen, waaronder genezende kruidenleer, de vieringen van de 8 natuurjaarfeesten, wekelijkse meditaties, en toegankelijke onderwerpen zoals zelfheling, mediumschap, pendelen, het lezen van kristallen bollen, spiritualiteit, engelen, elementenleer, meridianen en genezende beweging, biedt De School voor Lichtwerk een holistische benadering van persoonlijke ontwikkeling.”

Gepassioneerde docenten

Het docententeam bestaat uit gepassioneerde experts:

  • Petra Busio: Energetisch docent in heling en mediumschap.
  • Suzanne van Wanrooij: Gespecialiseerd in devineren, pendelen, kristallen bol lezen en godinnenwerk.
  • Marjolein van ’t Noordende: Expert in genezende kruiden, maan, Druïde en hekserij.
  • Els Bouter: Instructeur van Do-in Yoga gericht op meridianen en bewegingen die genezing bevorderen.

Jezelf blijven ontwikkelen

Petra: “Wat onze school uniek maakt, is de mogelijkheid om modules los aan te schaffen via de webshop, waardoor je zelf het tempo van je leertraject kunt bepalen. Het volledige jaarrooster is beschikbaar op de website, die dagelijks wordt bijgewerkt. De lessen worden normaal gehouden in de Pannehoef, maar vanwege de renovatie wijken we tijdelijk uit naar Arendshof 2. Onze lessen zijn gegarandeerd en voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd. Je bent nooit te oud of te jong om nieuwe energie en zelfbewustzijn te ontwikkelen!” Klik voor meer informatie op de onderstaande link, mail naar [email protected] of bel 06 – 105 647 03.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen