TotalPrint voegt drukkerij en copyshop samen tot één locatie

jun 18 , 16:29 Zakelijk
totalprint2024
Door de twee vestigingen samen te voegen wordt niet alleen de productie gestroomlijnd, maar ook de ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleind.

Samenvoeging TotalPrint

Per 1 juli 2024 voegt TotalPrint de copyshop aan de Bredaseweg en de drukkerij aan de Catharinastraat samen. De vestiging aan de Bredaseweg wordt gesloten. Directeur Ad van Ginneken legt uit: “Wij nemen duurzaam ondernemen zeer serieus. Niet voor niets ontvingen wij hiervoor in 2022 De Groene Pluim. Door vanaf 1 juli te produceren vanuit één locatie verminderen we onze ecologische voetafdruk aanzienlijk. Minder transport betekent minder uitstoot en energieverbruik. Bovendien hebben we in onze bestaande vestiging aan de Catharinastraat recent geïnvesteerd in milieuvriendelijke apparatuur om onze impact nog verder te minimaliseren. Daarnaast liggen hier al zonnepanelen op het dak, waardoor we vrijwel zelfvoorzienend zijn wat betreft energie. Zo werken we samen aan een duurzame toekomst.”

Efficiënter en duurzamer

De samenvoeging van de twee vestigingen stelt TotalPrint in staat om efficiënter te werken en een breder scala aan diensten aan te bieden onder één dak. Dit resulteert in snellere levertijden en een betere klantervaring. Ad voegt toe: “Onze klanten kunnen straks profiteren van de uitgebreide drukmogelijkheden van onze drukkerij naast de flexibele oplossingen van onze copyshop. En dat allemaal op dezelfde locatie. Daarnaast behouden we de pasfotostudio voor het maken van (digitale) pasfoto’s voor paspoort of rijbewijs die we desgewenst direct aan het RDW kunnen doorsturen.”

Verbetering van de service

Voor de meeste klanten heeft het samenvoegen van de twee vestigingen weinig gevolgen. De gecombineerde vestiging aan de Catharinastraat is maar een paar straten van de Bredaseweg vandaan en klanten kunnen hier voor de deur gratis parkeren. Ad sluit af: “Wij zijn ervan overtuigd dat deze stap onze service zal verbeteren en een significante bijdrage zal leveren aan een duurzamere wereld. We kijken ernaar uit om onze klanten te verwelkomen op onze gecombineerde locatie!”