Inschrijving 75e editie Oosterhoutse Avond4daagse geopend!

03 mei 2023, 6:45 Agenda
a4d di 3
Nils Ariëns
Vanaf vandaag kun je je inschrijven voor de 75e editie van de Oosterhoutse Avond4daagse die zal worden gelopen van 6 t/m 9 juni 2023.

Oosterhoutse Avond4daagse

Ruim 2.000 wandelaars zullen op 6, 7, 8 en 9 juni weer door verschillende delen van Oosterhout trekken tijdens de 75 editie van de Oosterhoutse Avond4daagse. Hierbij zullen de startlocaties gelijk blijven aan de laatste editie. De routes zijn wel op diverse punten aangepast, zo laat de organiserende stichting Willem van Duivenvoorde weten. Op de derde dag is het Dol Dwaze Donderdag en wordt aan alle lopers gevraagd om verkleed mee te lopen! Voor de mooist versierde loper is er natuurlijk een leuke prijs beschikbaar.

Loop mee als groep

Het deelnemen in groepen is weer in opkomst. Vroeger liepen verschillende scholen en sportverenigingen samen mee tijdens de Avond4daagse. Het is een aantal jaren minder geweest, maar met name de laatste paar jaar is het aantal deelnemende groepen weer aan het oplopen. Logisch, want het stempelen en ophalen van medailles is nét wat eenvoudiger als groep. Vind je het leuk om met de buurtvereniging, school of sportclub mee te lopen met de Oosterhoutse Avond4daagse? Geef je dan op als groep en vraag bij de VVV om het speciale groepsformulier.

Geef je nu op!

Bij het opgeven moet je aangeven of je 3, 5 of 10 kilometer per dag gaat lopen en voor de hoeveelste keer je meedoet. Zo kan de juiste medaille kan worden klaargelegd. De VVV is te vinden in Theater de Bussel aan de Torenstraat en open op maandag van 12.00 tot 17.00 uur, dinsdag t/m donderdag van 12.00 tot 20.00 uur, vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op zondag is de VVV gesloten. Net als voorgaande jaren kost inschrijven 5 euro per persoon inclusief medaille. Wil je wel meelopen maar hoef je geen medaille, dan kost deelname 2,50 euro. Goed om te weten: je kunt bij de VVV alleen pinnen, dus niet contant betalen en de routes van de 5 en 10 kilometer op woensdag zijn niet geschikt voor rolstoelen, wandelwagens en buggy’s!