Nieuw restaurant Quisine opent op 2 augustus in voormalig postkantoor

Ko, Jimmy en Gijs van Quisine
Foto: Oosterhout Nieuws

Op 2 augustus opent het nieuwe restaurantconcept Quisine haar deuren in het oude postkantoor op de Heuvel.

Restaurant Quisine opent haar deuren

Ze zijn iets langer bezig geweest met de verbouwing dan vooraf was ingeschat, maar op maandag 2 augustus opent Quisine de deuren van het nieuwe restaurant op de Heuvel. Gijs van den Heuvel, Jimmy Szalai en Ko van der Vloet zijn de drijvende krachten achter dit nieuwe restaurantconcept. In september vorig jaar openden ze de deur van de eerste vestiging in Veldhoven en vanaf 2 augustus kan ook heel Oosterhout genieten van herkenbare, betaalbare en superlekkere gerechten. Simplicity is hierbij het sleutelwoord. Lees hier het interview dat Oosterhout Nieuws eerder met de mannen had.

Win een complete avond culinair genieten

Om de opening van het nieuwe restaurant te vieren, worden er 5 zogenaamde ‘Qennismakingsdiners’ verloot. Dat is een kennismakingsdiner voor 2 personen inclusief alle drankjes. Een complete avond uit dus! Om mee te dingen naar deze prijs hoef je enkel Quisine te volgen op Facebook en Instagram en dan doe je automatisch mee. Wanneer je nog meer kans wilt maken, dan moet je de persoon taggen met wie je wilt gaan eten. De winnaars worden via de social media kanalen van Quisine in de week van 2 augustus bekendgemaakt.

Openingsactie 15% korting

Maar ook al win je niet een van de 5 Qennismakingsdiners, dan nog kun jij een winnaar zijn! Van maandag 2 t/m donderdag 5 augustus ontvang je namelijk maar liefst 15% korting op de totale rekening. Je kunt eenvoudig reserveren via [email protected], maar let op: vol=vol! En oh ja, zoek je nog een leuke (bij)baan? Quisine is ook altijd op zoek naar echte horecatijgers. Ervaring is geen vereiste, want bij Quisine leren ze hun team graag zelf de kneepjes van het vak. KLIK HIER¬†om direct te solliciteren

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden