Mogelijk coronabesmetting op basisschool Den Hout

Foto: Pixabay License / iXimus

Bij een leerkracht en een leerling op Basisschool de Achthoek in Den Hout is het vermoeden ontstaan dat zij zijn besmet met het Coronavirus.

Mogelijke coronabesmetting

Uit een brief aan de ouders in handen van Oosterhout Nieuws blijkt dat het vermoeden bestaat dat een leerkracht en een leerling van Basisschool de Achthoek in Den Hout zijn besmet met Corona. Uit voorzorg vraagt de school om kinderen thuis te houden. Er wordt wel opvang geboden voor kinderen van ouders met een ‘vitaal beroep’ voor de maatschappij en die geen andere vorm van opvang kunnen regelen. Het schoolbestuur beslist later vandaag wat de mogelijke consequenties zullen zijn voor de komende week.

Blijf alert

De GGD heeft aangegeven dat er geen reden is om jezelf zorgen te maken zolang er geen klachten zijn. Ben je verkouden in combinatie met benauwdheid en koorts, neem dan contact op met je huisarts. Bij vragen over de voor- en naschoolse kinderopvang kun je contact opnemen met SKO.

Update

Inmiddels is bekend dat ook bij Basisschool de Meander in de wijk Vrachelen het vermoeden ontstaat dat een leerkracht is besmet met het Coronavirus. Ook die school is vandaag de hele dag dicht en ook daar zal later vandaag worden besloten wat de gevolgen voor het onderwijs zullen zijn voor de aankomende periode.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden