#OOSTERHOUTISERVOORJOU laat Oosterhoutse ondernemers zien!

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden. 

#OOSTERHOUTISERVOORJOU

Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Oosterhout in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Oosterhout!

Kom kijken in de showroom van Victor Boeren

Wars van alle trends en moderniteiten streven de mensen van Victor Boeren Oosterhout, naar het realiseren van sfeervolle, gezellige, warme en tijdloze interieurs. Gerealiseerde projecten dragen allen de herkenbare handtekening van Victor Boeren, echter zonder daarbij afbreuk te doen aan de persoonlijkheid en privacy van de bewoners zelf. Je bent van harte welkom om op gepaste afstand een kijkje te komen nemen in de vernieuwde showroom van Victor Boeren naast het busstation.
Victor Boeren | Leijsenhoek 34 | www.victorboeren.nl

 

Boulanger bezorgt de lekkerste bonbons thuis

Boulanger Chocolaterie in het winkelcentrum Arendshof beseft dat de meeste vaste klanten nu niet weg mogen of kunnen van huis. Om hen toch te kunnen laten genieten van de lekkere bonbons en chocolade bezorgen zij nu de chocolade ook aan huis. Bel of mail je bestelling door. Dat kan voor jezelf zijn, maar het is natuurlijk ook een leuk en lekker cadeautje wanneer je nu een verjaardag moet overslaan. Want wat de vraag eigenlijk ook is, chocolade is altijd het antwoord… Vraag naar de Paasacties!
Boulanger Chocolaterie Oosterhout | tel.: 0162 – 45 65 22 | [email protected]

 

Lekker vers visje van Pooyé Vis aan de Markt

Pooyé Vis aan de Markt is al sinds 1968 de meest uitgebreide visspeciaalzaak op de Markt. Zij zijn deze periode gewoon geopend en helpen alle klanten volgens de richtlijnen van het RIVM en vragen klanten daarom minimaal 1,50 afstand van elkaar te houden. Bij Pooyé vindt je als thuiskok een heerlijk en groot assortiment verse vis. Maar laat je de koksmuts liever eens aan de kapstok hangen, dan zijn er ook diverse huisgemaakte maaltijden en vers gebakken vis zoals bijvoorbeeld kibbeling.
Pooyé Vis aan de Markt | Markt 1 | www.pooyevis.nl

 

’t Vosje Autowas & poetscentrum

’t Vosje is het nieuwe autowascentrum vlakbij het crematorium. Een wasstraat met zachte borstels, Vijf “do it yourself boxen”, een waterrecylcing-installatie, een poetscentrale en een gezellige shop met diverse accessoires voor een schone auto. Je wordt altijd geholpen door vriendelijk en behulpzaam personeel en eigenaren die staan voor “het schoonste autowascentrum”! En tot en met 5 april krijg je het meest luxe wasprogramma voor slechts 7,50 euro. Vraag meteen naar de speciale waspas-acties!
’t Vosje Autowas & poetscentrum | Muntstraat 26 | tel.: 0162 – 74 81 74

 

Blijf bewegen met gratis E-Book van Enforce

Het zal niet de bedoeling zijn dat we een nieuw gezondheidsprobleem trachten op te lossen door een bestaand en ernstig gezondheidsprobleem, namelijk een gebrek aan beweging, nog erger te maken. Daarom biedt Enforce een gratis E-book om thuis in je eigen veilige omgeving online met begeleiding te kunnen blijven trainen. KLIK HIER en vraag het gratis E-book aan om de komende 7 dagen resultaat te boeken op je gezondheid en vitaliteit.
Enforce |  [email protected] |  www.enforce.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden